Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brugklastraining Plezier op School

Voor alle kinderen die in september naar het voortgezet onderwijs gaan breekt een spannende nieuwe tijd aan. Sommige kinderen zien echter op tegen deze nieuwe grote school. Omdat ze het lastig vinden om met pest- en plaaggedrag om te gaan, moeilijker nieuwe vriendjes kunnen maken of omdat ze het lastig vinden om op te komen voor zichzelf. De tweedaagse cursus ‘Plezier op school’ maakt deze kinderen weerbaar, zodat ze met plezier en vol zelfvertrouwen met hun nieuwe school kunnen beginnen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.