Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Uitnodiging voor jonge moeders en hun kind

Er zijn allerlei leuke dingen te doen: een nieuwe coupe bij de kapper, je nagels laten doen, lekkere hapjes en traktaties maken, meedoen aan een Zumba(dans) workshop, een (gratis) fotoshoot met je kind en een markt waar je voor weinig geld leuke kleertjes en speelgoed voor je kindje kan kopen. Ook zijn er verschillende stands waar je informatie kunt krijgen over alles wat jou als jonge moeder maar bezighoudt. Heb je vragen over opvoeding, de peuterspeelzaal, inkomen of andere dingen? Je kunt ze allemaal stellen tijdens de middag.

De middag is dus niet alleen maar leuke verwennerij, je steekt er ook nog wat van op. Voor de kleintjes is er een springkussen, er zijn knutselactiviteiten en nog veel meer!

Aanmelden

Wil je komen? Leuk! Deelname is gratis, het is wel fijn wanneer je je van te voren opgeeft. Dit kan bij Josien Winters, Stichting Welstad, via 06 1595 7527 of via de mail, jwinters@welstad.nl.

De middag wordt georganiseerd door Stichting Welstad en is mogelijk gemaakt door de gemeente Stadskanaal, CMO Groningen en de provincie Groningen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.