Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zoekactie na aantreffen fiets in slootStadskanaal –
Maandagochtend werden eerst de duikers van brandweer Emmen gealarmeerd en even  later het korps Stadskanaal voor een dienstverlening aan de politie aan de Lyceumlaan in Stadskanaal. Er was in de sloot aan de Lyceumlaan een fiets gevonden, omdat men zeker wilde weten dat er geen persoon in de sloot bevond heeft men de brandweer laten komen. Aangezien de brandweer van Stadskanaal de zoekactie zelf kon uitvoeren met behulp van waadpakken zijn de duikers van Emmen teruggeroepen, en konden hun reis naar Stadskanaal weer omzetten naar de kazerne in Emmen. De zoektocht heeft uiteindelijk niets opgeleverd. De politie heeft de fiets meegenomen.

Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits, + video, Fotograaf E en Firestationstadskanaal

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.