Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand kartcentrum

De gemeente heeft twee gespecialiseerde bedrijven ingehuurd. Voor de goede begeleiding van de sanering is Search Ingenieursbureau b.v. ingehuurd. Voor het opruimen van asbest is Bork Sloopwerken b.v. ingeschakeld. Het opruimen kan meer dan een week duren en overlast veroorzaken (wegafzettingen, tijdelijk afzetten van percelen).

Tijdens de werkzaamheden worden de omwonenden door de gemeente en/of Bork Sloopwerken geïnformeerd. Bewoners en bedrijven binnen het in kaart gebrachte gebied ontvangen vandaag nog een tweede brief met de stand van zaken en een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Deze informatiebijeenkomst is op donderdag 2 augustus 2012 om 18.00 uur in het gemeentehuis in Stadskanaal. Tijdens de bijeenkomst worden zij van de laatste stand van zaken op de hoogte gebracht. In ieder geval zullen bij de bijeenkomst vertegenwoordigers van de gemeente, GGD, Search Ingenieursbureau bv en Bork sloopwerken aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Met de genomen maatregelen bij deze asbestbrand is het risico zo klein mogelijk geweest, dat er in feite geen sprake is van een extra risico voor uw gezondheid.

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met een milieumedewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer van de gemeente Stadskanaal, telefoonnummer (0599) 631 631.

Voor gezondheidsvragen kunt u altijd terecht bij de GGD, afdeling Algemene Gezondheidszorg, telefoonnummer (050) 367 40 00.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.