Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Backstage opnamen ‘promo’ Grunneger Speulen

RTV S –  (video) Van 20 t/m 31 augustus staat onze provincie in het teken van De Grunneger Speulen! Iedere doordeweekse dag wordt er gestreden om het Gronings kampioenschap..

Er zal worden gestreden op een sportief, folkloristisch of kennisonderdeel van de competitie. Iedere dag wordt afgesloten met het huldigen van de medaillewinnaars. Net als op de Olympische Spelen, kan hierbij goud, zilver en brons worden gewonnen. Aan de hand van de prestaties wordt een klassement opgemaakt. De finaledag is op vrijdag 31 augustus. Dan wordt bekend welk team zich uiteindelijk de winnaar van de Grunneger Speulen 2012 mag noemen!

Publiek
Iedere dag strijken De Speulen neer op een andere plek in onze provincie. De onderdelen worden afgewerkt tussen 10 en 16 uur. Verschillende artiesten zorgen ter plekke voor muzikaal vertier. Publiek is van harte welkom!

Uitzendingen
De Grunneger Speulen zijn iedere dag te volgen via RTV Noord. Alles over het evenement is hier te vinden Radio Noord zendt tussen 10 en 16 uur live uit vanaf de locatie van De Speulen. Op TV Noord is iedere avond een uitgebreide samenvatting te zien.

Maarten Drissen is de coach voor het team Veenkoloniën. Maarten acteerde samen met wethouder Jan Willem van de Kolk een promofilmpje in opdracht van RTV Noord. RTV Stadskanaal was er ‘backstage’ bij voor het maken van een kort video interview. Oja, je kunt je nog opgeven bij Maarten om mee te doen en om de eer te verdedigen van onze regio!

(BJB)
 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.