Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hulpverleners assisteren elkaar

Stadskanaal –
Zaterdagmorgen om kwart voor negen werd de hulp ingeroepen van de hoogwerker van brandweer Stadskanaal. Aan de Lyceumlaan in 1 van de flats was een ziektegeval. Deze patiënt kon niet via de normale weg uit de woning gehaald worden. Daarom werd door het ambulance personeel om de hoogwerker gevraagd voor een afhijsing vanuit de woning in die flat. Intussen was de trauma heli (lifeliner 4) van het UMCG ook al onderweg voor assistentie. Die is later geland op het schoolplein van de Anne de Vriesschool vanwaar de politie de arts en verpleegkundige met de auto naar de juiste locatie heeft vervoerd. Terwijl MMT-arts en verpleegkundige het ambulancepersoneel assisteerden, had de piloot nog even de tijd om met de kinderen op de foto te gaan. Het hele gebeuren trok veel bekijks op dat moment. Meer info over de patiënt vermelden wij hier niet.

** Staat u met kind of kind alleen op de foto bij de Heli, neem contact op via de mail:
** 112regioflits@gmail.com

Foto’s gemaakt door: Fotograaf E. en Firestationstadskanaal

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.