Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Grunneger Speulen

RTV S – Van 20 t/m 31 augustus staat onze provincie in het teken van De Grunneger Speulen! Iedere doordeweekse dag wordt er gestreden om het Gronings kampioenschap..

Er zal worden gestreden op een sportief, folkloristisch of kennisonderdeel van de competitie en iedere dag wordt afgesloten met het huldigen van de medaillewinnaars. Net als op de Olympische Spelen, kan hierbij goud, zilver en brons worden gewonnen. De finaledag is op vrijdag 31 augustus. Dan wordt bekend welk team zich uiteindelijk de winnaar van de Grunneger Speulen 2012 mag noemen!

Publiek
Iedere dag strijken De Speulen neer op een andere plek in onze provincie. De onderdelen worden afgewerkt tussen 10 en 16 uur. Verschillende artiesten zorgen ter plekke voor muzikaal vertier. Publiek is van harte welkom! De Grunneger Speulen zijn ook iedere dag te volgen via de regionale omroep RTV Noord. Alles over het evenement lees je hier .

Maarten Drissen uit Veendam is de coach voor het team Veenkoloniën. Samen met wethouder Jan Willem van de Kolk van de gemeente Stadskanaal maakte hij een promofilmpje in opdracht van RTV Noord.

(R)TV Stadskanaal was ‘backstage’ aanwezig en maakte het volgende video interview.

(BJB)
 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.