Direct naar de inhoud.

Boerenrock, modder een pot bier en veel plezier

DROUWENERMOND – Crossen met motoren, brommers, auto’s, combines en met gekke voertuigen. Gezelligheid, boerenrock en een pot bier. Het was er allemaal dit weekeinde in Drouwenermond..
Natuurlijk was RTV Stadskanaal zaterdagmiddag ook live aanwezig in de grote tent. Verslaggevers Arjan Plat en Bart Kuil deden radioverslag in de ZaterdagMiddagMix. Ondanks enkele felle regenbuien zat de sfeer er goed in. Niks mis mee volgens de organisatie.

Donderdag begon het boerenfestival met een Tiroler- avond. Een beetje de vreemde eend in de bijt maar oergezellig. Vrijdag was er het Boerenrock hoogtepunt met een demonstratie sportklasse trekkertrek en optredens van Mooi Wark, Dolly en zien Tarrels en Bökkers dut Normaal. Het boerenpop muziek gebeuren kreeg zaterdag een geweldig vervolg met Guus Meeuwis met Band, Van Dik Hout, Asman, Shary-An, Glamourama, King Jack en Makebelieve.
Als afsluiting was er zondag een heuse familiedag. Crossen met auto’s en met gekke voertuigen. Lekker door de modder en de regenbuien baggeren. Boerenrockers zijn niet bang voor een spatje. Het dorp Drouwenermond is opnieuw op de kaart gezet en in het hart gesloten van enkele duizenden muziekfans. Ze zullen zeker volgend jaar terugkomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-