Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grote verkeerscontrole N366

NIEUWE PEKELA – De politie heeft tijdens een grote verkeerscontrole op de provinciale weg N366 bij Nieuwe Pekela in totaal zesenzestig bekeuringen uitgeschreven.

De controle was gisteren tussen 06.00 en 12.00 uur. Tijdens de controle werd de politie geassisteerd door medewerkers van Rijksdienst voor het Wegverkeer en de belastingdienst. Deze controleerden maar liefst de gegevens van 2666 passerende voertuigen. Tweeëntwintig automobilisten werden door de belastingcontrole staande gehouden omdat ze nog boetes hadden openstaan. Hierbij werden vier auto’s in beslag genomen.
Negentien chauffeurs kregen een boete omdat ze geen rijbewijs konden tonen. Elf automobilisten werden bekeurd omdat de auto niet deugdelijk was. De politie spreekt van een geslaagde controle. Eenheden van de unit Districtsondersteuning Midden-Oost, de Basiseenheden Veendam, Stadskanaal en Winschoten, en het Cluster Regionale Verkeershandhaving zijn regelmatig op de N366 actief om het verkeer te controleren.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.