Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Autobrand op tijd geblust

Sellingen –
Zaterdagmiddag om twintig over drie werd de brandweer van Vlagtwedde opgeroepen voor een autobrand op de Dorpsstraat in Sellingen. De bestuurder die met de auto van zijn buurvrouw onderweg was merkte tijdens het rijden op dat de auto begon te brandden. Hij wist de auto op tijd langs de weg te parkeren. De eigenaar van de plaatselijke snackbar Sell’n wist de brand met een brandblusser en emmers water te blussen. De ter plaatse gekomen brandweer hoefde op het uitvoeren van een controle na niet in actie te komen. De oorzaak van de brand is hoogstwaarschijnlijk kortsluiting. De brandweervrouw en mannen en de fotografen kregen van de snackbar eigenaar een lekkere ijsco aangeboden.

Foto’s gemaakt door: 112kanaalstreek

.

.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.