Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sloop Gelderselaan vordert gestaag

STADSKANAAL – Aan de Gelderselaan is het werk hervat. De bouwvak is voorbij en er is gestart met de bouw van een nieuw appartementencomplex.

Sloop Gelderselaan in volle gang

Nu fase 1A van de nieuwbouw is afgerond in de wijk Maarsstee zijn de pijlen gericht op de sloop van de huizen aan de Gelderselaan. Plan 1B start met de bouw van een appartenmentencomplex. Door gekissebis tussen wooncorporatie Lefier en de gemeente over de hoogte van het complex zal het echter nog wel even duren voordat e.e.a. gereed zal zijn.

De Gelderselaan was de afgelopen periode regelmatig negatief in het nieuws. Coniferen en sloopmateriaal van de afgebroken flats en huizen werden door vandalen in de brand gestoken. Aan de Gelderselaan verrijzen na de renovatie o.a. vrijstaande en twee onder één kap woningen

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.