Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tientallen autoruiten ingeslagen

Stadskanaal –
In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn door geheel Stadskanaal in diverse straten van verschillende wijken autoruiten ingeslagen. Er word gemeld dat het totaal 60 autoruiten zijn die zinloos zijn vernield. Ook aan de Atlantislaan tegenover Total pomp heeft de raam van het bushokje het niet overleefd. Op het grasveld ligt een kei die vermoedelijk bij deze vernieling is gebruikt. Overdag had zich op de Natuliusweg tegenover de Mac Donald een kop-staart botsing voorgedaan. Een bestuurder van deze Beetle had de voor hem stilstaande auto’s iets te laat opgemerkt. De schade was zeer klein. Onderling verder geregeld.

Heeft u info over de vernieling van de autoruiten ?? U kunt het melden bij de Politie of te bellen met het Telf nr. 0900-8844

Politie persbericht: 
STADSKANAAL – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in verschillende straten in Stadskanaal diverse auto’s beschadigd. Van de auto’s werden voornamelijk de zij- en achterruiten ingeslagen. De politie heeft tot nu toe 17 aangiftes opgenomen van gedupeerden. Over de precieze omvang van de schade is nog niets bekend. Nog niet alle auto-eigenaren hebben zich gemeld bij de politie. De politie roept alle mensen met een beschadigde auto op om contact op te nemen met de politie of aangifte te doen viainternet. Daarnaast doet de politie een oproep aan getuigen om zich te melden via 0900-8844. De politie onderzoekt de vernielingen

Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits en  112mediastadskanaal

.
.
Foto’s gemaakt door: 112Stadskanaal
.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.