Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Autoruiten ingeslagen in Stadskanaal

STADSKANAAL – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn door geheel Stadskanaal in diverse straten van verschillende wijken de autoruiten ingeslagen.

Volgens diverse bronnen zou het wel eens om 60 tot 100 vernielde auto’s kunnen gaan. Of het te maken heeft met de veldslag ‘project X’ in Haren wordt nog onderzocht door de politie. Vanmiddag wilde de politie hierover geen mededelingen doen. De dader(s) schijnen de schade aangericht te hebben door kiezelstenen door de ruiten te gooien. De roep om camerabewaking in de wijken en straten groeit.

Ook aan de Atlantislaan tegenover Total pomp heeft de raam van het bushokje het niet overleefd. Op het grasveld ligt een kei die vermoedelijk bij deze vernieling is gebruikt. Stadskanaal heeft in de afgelopen jaren meerdere keren te maken gehad met vernielzucht en brandstichting in de nachtelijke uren. U kunt eventuele informatie melden bij de politie op nummer 0900-8844.

[youtube id=”-EbDIlSYYow” width=”600″ height=”350″]

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.