Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eenzijdig ongeval

Stadskanaal  –
Maandagmorgen stond er om zeven uur een auto in de berm aan de Atlantislaan in Stadskanaal. Later bleek dat het om een eenzijdig ongeval ging, de bestuurder(ster) was met de auto in de berm gekomen en heeft daar bij een lantaarnpaal en een reclamebord geraakt deze raakte zwaar beschadigt en ook de auto had veel schade aan de voorzijde opgelopen. De politie heeft er even bij gestaan en wat gegevens genoteerd en is later weer vertrokken. Deze auto is later (vermoedelijk door de eigenaar of andere berging) daar weer weg gehaald. Er is geen Bergingsbedrijf Keizer te plaatse geweest.

Foto’s van: Mediastadskanaal
.
.
 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.