Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fietsenhok Willibrordschool in brandStadskanaal –
Zondag middag even na vijf uur kreeg de brandweer van Stadskanaal een melding van een brand bij de Willibrordschool te Stadskanaal. Ter plaatse bleek er een enorme rookpluim uit het fietsenhok te komen die redelijk uit de buurt van de school staat. De brand is met 2 stralen hoge druk geblust intussen werd het slot van de deur geforceerd en kon men met nablussen beginnen. De brandweer kon na de werkzaamheden weer retour naar de kazerne. Ook de hoogwerker van stadskanaal was meegereden voor assistentie maar deze hoefde niet ingezet te worden. De politie heeft navraag gedaan of iemand wat verdachts heeft gezien bij het fietsenhok.

VIDEO 1
VIDEO 2  Veel beeld van de brandweer wagens
   
Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits + video 3, Firestationstadskanaal + video 2, 112mediastadskanaal + video 1, meer foto’s van 112stadskanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.