Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gebedsweek 15 tot en met 21 januari

Stadskanaal en omgeving – Thema dit jaar: Winnen met gevouwen handen…

Ook dit jaar is het weer een voorrecht dat wij als christenen uit diverse kerken van Stadskanaal en omgeving bij elkaar mogen komen voor de gebedsweek van 2012. Al heel wat jaren wordt deze week georganiseerd door diverse kerken in Stadskanaal en omgeving. De gebedsweek is een landelijke actie-week, georganiseerd door de Evangelische Aliantie en bijna alle kerken in Nederland doen daar aan mee. Het thema van deze week is : Winnen met gevouwen handen. De reden van de kerken in Stadskanaal en omgeving om aan deze week mee te werken is, dat wij als kerken willen laten zien dat wij een zijn en samen een enorm verlangen hebben om ons geloof in God en de Here Jezus uit te dragen. De gebedsweek vindt plaats in de week van 15 t/m 21 januari a.s. Onderaan dit persbericht staan de dagen en de tijden waarin de kerken hun deuren open zetten om samen met elkaar te bidden. Wij als werkgroep willen iedereen oproepen om naar deze avonden te komen, u bent meer dan welkom! De avonden duren ongeveer 1 uur en na afloop wordt iedereen uitgenodigd om samen een kop koffie te drinken en na te praten over de avond. Wij hopen en bidden dat het ook een avond van ontmoeting zal zijn. Op de woensdagmorgen is er een bidstond voor vrouwen, deze morgen wordt gehouden in de ruimte, achter de Evangelische Boekwinkel aan de Hoofdstraat in Stadskanaal de Sozobar. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer dat onder het persbericht staat.

 

Alle avonden beginnen om 19.30 uur, alleen de gebedsbijeenkomsten op 15 en 17 januari beginnen om 19.00 uur.

 

Zondag 15 jan: Hervormde Gemeente Oosterkade 5 Stadskanaal

Maandag 16 jan : Christen Gemeente Rehoboth Hoofdkade 139 Stadskanaal

Dinsdag 17 jan : PKN Gem. Semstraatkerk, Semstraat 2 Stadskanaal

Woendagmorgen 18 jan: Bidstond voor en door vrouwen SoZo bar Hoofdstraat 76, Stadskanaal.

Woensdag 18 jan: Baptisten Gem. Nieuw Buinen, Dwarsdiep 9 Nieuw Buinen.

Donderdag 19 jan: Chr. Gerf. Kerk Mussel, Molenstraat 55, Mussel

Vrijdag 20 jan: Bapisten Gem. Jabes, Hibiscusstraat 1 Musselkanaal.

Zaterdag 21 jan: Baptisten Gem. Zuid, De wilgen 1 Stadskanaal.

 

Informatie over alle avonden, namens de werkgroep Hans en Els van Hoegee Tel: 0599-324464 of 06-414 99 893.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.