Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV-Stadskanaal binnenkort geheel vernieuwd

RTVStadskanaal –
Het aftellen is begonnen voor het team dat al maanden achter de schermen bezig is om de website van RTVStadskanaal dat in een geheel nieuw jasje en overzichtelijker lay-out is gestoken online te krijgen en een bijna geheel nieuw leven in te blazen. Het ging al super en er zijn al veel ontwikkelingen ontstaan de laatste jaren en doorgevoerd maar zij gaan VERDER naar meer. Zie, bekijk en lees meer als deze COUNTDOWN over een paar dagen aan zijn laatste seconden is gekomen.

Groet,
Het medewerkers Team van RTV-Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.