Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zingend naar de Zondag

Stadskanaal – ZndZ met muzikale medewerking van Kavóca…

Op zaterdag 21 januari is er weer een uur “ZINGEND NAAR DE ZONDAG” in de Poststraatkerk in Stadskanaal.  Medewerking wordt verleend door het Kamper Vocaal Ensemble KAVÓCA uit Kampen o.l.v. Luthine Postuma. Dit kamerkoor van rond de dertig zangers treedt op in heel Nederland en heeft ook een aantal buitenlandse reizen gemaakt, zo hebben zij opgetreden in o.a. Hongarije, Engeland en Tsjechie. Hun muzikaal aanbod is veelzijdig. De zangers komen allen uit de particuliere zanglespraktijk van Luthine Postuma.  Ook zal er veel ruimte zijn voor samenzang, liederen uit diverse liedbundels waaronder Johannes de Heer, Opwekking, Liedboek van de Kerken, etc.  De leiding van het zanguur is in handen van Greet Berends.  Zingend naar de Zondag, georganiseerd door het Interkerkelijke Comité Zangavonden, begint om 19.00 uur en is vrij toegankelijk.

 

De Zingend naar de Zondag vindt plaats op 18 februari m.m.v. Kinderkoor De Lichtbakentjes uit Stadskanaal o.l.v. Lineke Slim.  Organisatie: Interkerkelijk Comité Zangavonden.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.