Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zoeklicht houdt opnieuw seminar

Onstwedde – Vier studies met als thema: Het Koninkrijk der hemelen in vogelvlucht n.a.v. Math. 13…

De studies worden gegeven op 18 januari, 1 en 15 februari en 7 maart door ds. Theo Niemeijer uit Lossser gehouden in d’Ekkelkaamp, Kerklaan 7 te Onstwedde. Elke avond begint om 19.30 uur en de toegang is vrij.

 

Ondanks het feit, dat we in een tijd leven waarin vele Bij­belse profetieën in vervulling gaan die de wederkomst van Chris­tus aan­kondigen, is de boodschap van de wederkomst van Chris­tus bij velen onbe­kend.

 

Het Zoeklicht werkt onafhankelijk van enige kerk of richting. Dit seminar is dan ook voor ieder­een vrij toe­gan­kelijk, onge­acht een kerkelijke achtergrond die men wel of niet heeft. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen
Voor meer Informatie belt u: Het Zoeklicht 0343-412332 of dhr. G. Velthuis 0599 – 332221

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.