Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee autos raken elkaar in Westdorp

Westdorp (Borger) –
Ongeval na voorrangsfout
Dinsdagmiddag om even voor twee uur werd er een ongeval gemeld op de N374 op de kruising Borgerveldweg met de Schoonloërstraat nabij Westdorp. Door een voorrangsfout waren daar twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Beide bestuurders en een passagier raakten niet gewond maar werden ter plaatse wel door het ambulance personeel onderzocht. De mee gealarmeerde brandweer van Borger hoefde op het los maken van accuklemmen na verder niet in actie te komen. De politie kon het overige verkeer om beide auto’s leiden en de VOA had de situatie vast gelegd. Bergingsbedrijf Keizer kreeg de opdracht om beide beschadigd geraakte auto’s af te slepen.

Foto’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits
Meer foto’s bij: 112kanaalstreek

.

.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.