Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Felle binnenbrand in woning

Valthermond – 
Woensdagmiddag om even voor vier uur werd er een woningbrand gemeld aan het Zuiderdiep in Valthermond. Er werd gelijk een middelbrand melding voor uitgegeven waarvoor de brandweer van Tweede Exloërmond en Emmen werden opgeroepen. Er bleek aan de achterzijde van de te koop staande woning een felle binnenbrand te woeden. Door snel ingrijpen was de brand snel onder controle. De brandweer van Emmen die met twee auto’s, waaronder de ladderwagen, ter plaatse was gekomen hoefde niet in actie te komen. Tijdens het uitbreken van de brand was er niemand in de woning aanwezig. Bij de brand was gas vrijgekomen. De politie heeft de woning met linten afgezet. De technische recherche stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

VIDEO 1
VIDEO 2

Foto’s en video gemaakt door: 112kanaalstreek + video 1 en 112regiostadskanaal + video 2

.
.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.