Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opendag in nieuwe brandweer kazerne Emmen

Emmen –
Nadat vrijdag de officiële opening van de nieuwe brandweer kazerne in Emmen had plaats gevonden werd er zaterdag een publiekelijke opendag georganiseerd in het nieuwe onderkomen aan de Nijbracht in Emmen. Naast dat de duizenden bezoekers de brandweerwagens van binnen en buiten konden bewonderen was er een route door het pand uitgestippeld om onder ander een kijkje te nemen in kantoren, werk-, reinigings- en opslagruimtes, huiskamer en de slaapkamers. Voor de kinderen waren er diverse activiteiten zoals het spuiten met brandslangen en een spingkussen. De kazerne in Emmen is 24 uur per dag bemand door het repressieve beroepspersoneel. Door de ploegen A, B en C worden volgens een dienstrooster 24-uurs diensten gedraaid van ’s morgens 08.00 uur tot de volgende ochtend 08.00 uur. De dagelijkse bezetting in de 24-uurs dienst bestaat nu uit 10 personen.

Foto’s gemaakt door: 112kanaalstreek

.
.
 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.