Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

LL4 Nw Buinen man van dak gevallen + video

Nieuw Buinen –
Maandagmiddag rond kwart over twee hebben hulpverleners aan een man medische zorg verleend in een woning aan het Noorderdiep in Nieuw Buinen. Hulpverlening was aanwezig met een ambulance en politie, intussen was het Trauma Team (MMT) met de Lifeliner onderweg naar Nw Buinen. Een bouwvakker en zijn collega stonden op het dak van een woning waar aan gebouwd word, en opeens was hij zijn collega kwijt. Deze was door onbekende oorzaak naar beneden gevallen. De gewonde man werd het huis binnen gebracht en er is 112 gebeld voor hulp. De man is onderzocht, was goed aanspreekbaar en is later per ambulance met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De Lifeliner 4 is later dus zonder patiënt weer vertrokken naar het UMCG in Groningen.

Foto’s en video gemaakt door: – Ronny – 112regioflits  en 112borgerodoorn

.

.
Video

.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.