Direct naar de inhoud.

X-GoGo’s on tour in Stadskanaal

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Extreme sporten zijn populair. Steeds meer jongeren beoefenen deze spannende sporten en zijn er erg goed in!
Daarom starte C1000 met de ‘X-GoGo’s on Tour’ spectaculaire stunts. Een tour waarbij de beste BMX-ers, skateboarders en dansers hun kunsten laten zien .

Dat was zaterdagmiddag 29 september het geval naast de Mac Donalds in Stadskanaal. Hier gaf het GoGo’s X-Treme Team demonstraties. Onder andere freerunner Lorenzo van Velzen (3e plaats SYTYCD), danseres Sigourney Korper (finalist SYTYCD), skateboarder Nassim Guammaz (Nederlands Kampioen 2011) en het veelbelovende BMX-talent Roy van Kempen deden mee aan de X-GoGo’s on Tour.

De X-GoGo’s on Tour is een onderdeel van de GoGo-spaaractie bij de C1000 supermarkten. Bij de kramen konden de kids hun GoGo’s ruilen, zich laten schminken door het personeel van de C1000 en de Mac. Verslaggever Ronny Wiekenkamp was ter plekke en maakte voor ons deze RTVSnieuwsflits:

[youtube id=”_FXnEJ_23Fc” width=”600″ height=”350″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-