Direct naar de inhoud.

Leon Musters vertelt over ghost hunting

  • door:
  • op:

RTVS – Geesten jagen of ghost hunting noemt men datgene waar bepaalde groepen mensen zich mee bezighouden om te bewijzen dat er ‘ergens’ geesten aanwezig zijn. De een doet het als hobby, de ander omdat ie geïnteresseerd is in het paranormale, de ander als beroep en weer anderen om te bewijzen dat er geesten bestaan en vinden het gewoon heel spannend. Het is een vorm van pseudo-wetenschappelijk onderzoek.

Leon Musters uit Ter Apel is paranormaal begaafd en ziet entiteiten. Leon kan ook bepaalde aflopen voorspellen of dingen zien die in het verleden zijn gebeurd. Leon is met deze gave geboren. Ruim een half jaar geleden heeft hij hier al eens over gesproken met Bert Jan Brinkman in de zaterdagmiddagmix show.

Leon is naast helderziende ook ghost hunter. Via speciale apparatuur kan hij geluiden en verschijningen (zoals orbs) vastleggen en op speciaal verzoek kan hij ook entiteiten verdrijven. Aanstaande zaterdag zal hij hier meer over vertellen, want Bert Jan heeft hem nogmaals uitgenodigd in zijn show. Leon Musters schuift rond 17.00 uur aan en dat is in het derde uur van de zaterdagmiddagmix (ZMM).  Alles over ghost hunten, mis het dus niet..

Uitzending gemist? Hier terug te beluisteren:

[youtube id=”m3uC36G-HNc” width=”600″ height=”350″]



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal