Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer krijgt verzorgde BBQ

Stadskanaal –
Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van  Albert Heijn, heeft de vestiging manager Dhr Muller van de Albert Heijn te Stadskanaal gemeend om de vrijwilligers van Brandweer Stadskanaal te vereren met een compleet verzorgde BBQ pakket. Volgens Dhr Muller worden deze vrijwilligers, die dag en nacht klaar staan voor de burgers, niet al te vaak in het zonnetje gezet. Het BBQ pakket werd in ontvangst genomen door de Postchef  Brandweer Zuid Groningen Post Stadskanaal Dhr Gert Meinds.

Foto gemaakt door: Gert Orsel

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.