Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Steunstee Nieuw Buinen zoekt hobbyisten kerstmarkt

NIEUW BUINEN – Er worden vrijwilligers en hobbyisten gezocht uit de Gemeente Borger Odoorn voor de kerstmarkt 2012. Naar aanleiding van de grootse kerstmarkt van 2011 wordt er ook in dit jaar wederom een dergelijke markt opgebouwd.

Er worden enthousiaste hobbyisten uit de Gemeente Borger Odoorn gezocht, die haar of zijn kerst creaties en
eventuele workshops aan het publiek wil laten zien.  Deze gezellige kerstmarkt zal (net als vorig jaar)  plaatsvinden op 19 december 2012 van 17.00 tot 20.00 uur in het MFA gebouw, de Noorderbreedte, Noorderdiep 125 te Nieuw Buinen. De bijdrage aan deze markt is 15 euro per activiteit, waarvan 10 euro borg, die u bij binnenkomst terug krijgt. De kerstmarkt kost u dan maar 5 euro. Bij aanmelding krijgt u alle verdere info betreffende de kerstmarkt, workshops en mogelijkheden.

De kerstmarkt wordt georganiseerd door de activiteitenwerkgroep van het steunstee te Nieuw Buinen in samenwerking met de Steunstee/ Andes/ Tinten welzijngroep.  Je kunt je opgeven bij Anneke Ensing: ac.werkgroep@hotmail.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.