Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jan Paul Beukema spreekt met Femke Meines

Winnares Femke – Junior songfestival. Foto: ANP

RTVS – Je hebt het vast wel meegekregen: Femke heeft gewonnen! Jan Paul had het verwacht en belde al vanaf het eerste begin van het songfestival met Femke. En Jan Paul had gelijk want afgelopen vrijdagavond won Femke de finale van het Nederlandse Junior Songfestival 2012!

Dit betekent dat Femke 1 december voor Nederland meedoet aan het Junior Eurovisie Songfestival in Amsterdam.  J.P. en Femke hadden een afspraak: Zodra de Nederlandse finale is geweest, mocht Jan Paul haar opnieuw bellen.  Aanstaande vrijdagavond is het zover, tijdens ‘De Beuk Erin’ belt Jan Paul met Femke Meines ! En dat is nog niet alles, er bestaat zelfs een kans dat hij haar gaat ontmoeten, tijdens de grote internationale finale!

Niet alleen Femke staat vrijdag centraal, nee! Zeker niet! Want vrijdagavond 12 oktober komt ‘De Avondploeg’ (radioprogramma) d.j. in FOX Stadskanaal. En daarom gaat J.P. bellen met De Avond Ploeg! Reden genoeg om aankomende vrijdag vanaf 18:00 uur te luisteren naar je favoriete jongerenshow ‘De Beuk Erin’ op RTV-Stadskanaal.

Oja, over J.P. gesproken. Onlangs was hij jarig. We hebben hem toen verrast. Kijk eventjes mee met het volgende filmpje:

[youtube id=”qvZyY5b4PwY” width=”600″ height=”350″]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.