Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opnieuw coniferenbrand tegen bebouwing

Stadskanaal – 
In de nacht van dinsdag op woensdag moest de brandweer van Stadskanaal uitrukken voor een schuttingbrand aan de Frieselaan. Er bleek naast een woning een schutting met coniferenhaag in de brand te staan. De brandweer had het vuur met 2 hogedrukstralen binnen 5 minuten geblust en kon toen terugkeren naar de kazerne. Zondag aan het eind van de avond stond er aan die Wielenwaalhof al een coniferenhaag tegen een carport aan in de brand.

In maart van dit jaar werd Stadskanaal ook al geteisterd door een reeks coniferenbranden. Daar zijn 2 verdachten voor opgepakt waarvan 1 is veroordeelt tot 2 jaar gevangenis straf en de ander is vrijgesproken omdat hij er wel bij was, maar zelf geen brand had gesticht.

VIDEO

Foto’s en video gemaakt door: 112regiostadskanaal

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.