Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto in de flank geraakt

Musselkanaal –
Donderdagavond tussen half zes en kwart voor zes is er op de Schoolstaat ter hoogte van de 1e Exloërbrug een ongeval gebeurt. Vermoedelijk kreeg de rode Seat geen voorrang van het grijze bestelbusje die uit de richting van 1e Exloërmond kwam. Het bestelbusje had alleen links voor wat schade, maar de Seat kan als verloren worden beschouwt. Bergingsbedrijf Keizer heeft de Seat afgesleept en de bestuurder van het Busje heeft zelf voor de afsleep gezorgd. Beide bestuurder bleven ongedeerd en hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s gemaakt door: B. Kempers en 112regiostadskanaal

.
.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.