Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Belangenvereniging ReumActief voor reumapatiënten Kanaalstreek e.o.

STADSKANAAL -Zaterdag werd de officiële opening van de reumapatiënten vereniging “ReumActief” in KDC “De Dolfijn” uitbundig gevierd. De opening werd verricht door wethouder Jan Willem van der Kolk van de gemeente Stadskanaal en wethouder Frits Alberts van de gemeente Borger-Odoorn.  (Foto door: R. Wiekenkamp)

Ook de initiatiefneemster Anita Sanders, zelf reumapatiënt, sprak de bezoekers een woord van welkom toe. De belangstelling was boven verwachting. Iedereen die aan deze dag had meegewerkt om van alles te organiseren was overrompeld door deze grote belangstelling. De nieuwe reuma belangenvereniging heeft ook een website. www.reumactief.nl Hier zijn ook de doelstellingen te lezen.  (Meer foto’s en video’s kun je zien op regio-events.blogspot.nl

[youtube id=”jXW9OgqRRYQ” width=”600″ height=”350″]

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.