Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Atlantislaan krijgt een zevende rotonde

Deze kruising verandert in de 7e rotonde

STADSKANAAL – De Atlantislaan krijgt een zevende rotonde. Hiermee is het definitief afgelopen om in een constante tempo in een te hoge vaart over de doorgaande straat te rijden. De Atlantislaan is de verbindingsweg tussen de wijken Waterland, Maarsveld, Maarswold, Maarsstee, Vogelwijk en De Hagen. Hierdoor is de Atlantislaan ook een zeer drukke weg en wethouder Jan Bessembinders is er dan ook alles aangelegen de verkeersrisico’s tot een minimum te beperken. Bessembinders: “We hebben in de afgelopen jaren al zes rotondes aangelegd om de veiligheid voor fietsers en voetgangers te vergroten”.

Er is nog één gewone kruising: Die met de Krommewijk en het bos en campinggebied. Bessembinders: ”Vanaf 22 oktober gaan we hiermee aan de slag en nog voor de jaarwisseling moet de kruising zijn veranderd in de zevende rotonde. De kosten zijn 300.000 Euro waarvan de helft betaald wordt door de provincie”. Binnenkort is de Atlantislaan, van Nautiluslaan tot de Van Boekerenweg, omgetoverd tot één van de veiligste doorgaande wegen van Stadskanaal.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.