Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie lost serievernielingen in Stadskanaal op

STADSKANAAL – Met de aanhouding van drie minderjarige jongens uit Stadskanaal heeft de politie een ernstige openlijke geweldpleging opgelost. In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 september werden in totaal 53 autoruiten vernield en beschadigd. Van auto’s in verschillende straten werden voornamelijk de zij- en achterruiten ingeslagen. 17 gedupeerden deden toen direct aangifte van vernieling van hun auto. Hierop startte de politie een onderzoek naar de vernielingen. De nu opgepakte verdachten hebben de leeftijd van 16 en 17 jaar.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.