Direct naar de inhoud.

Vrachtwagenchauffeur gewond door gekantelde vrachtauto

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Een 41-jarige uit Klazienaveen afkomstige vrachtautochauffeur raakte donderdagmiddag gewond bij een aanrijding op de rotonde van de Buinerweg met de Julianalaan. Door onbekende oorzaak kantelde tijdens het nemen van de rotonde zijn vrachtauto en bleef de daarachter gekoppelde aanhanger staan. De onfortuinlijke chauffeur moest met hoofdletsel naar het UMCG worden overgebracht. De gehele rotonde werd in verband met het ongeval ongeveer 3 ½ uur afgezet. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-