Direct naar de inhoud.

Wereldster Colin Blunstone in het theater Geert Teis

  • door:
  • op:
Colin Blunstone begin jaren zeventig

STADSKANAAL – Op 7 november is er een optreden van de inmiddels 67 jarige Britse zanger Colin Blunstone in het theater Geert Teis. In 1964 vormde Blunstone samen met toetsenist Rod Argent, gitarist Paul Atkinson, bassist Chris White en drummer Hugh Grundy de legendarische popband ‘The Zombies’. De bekendste hits waren ‘She’s Not There’, ‘Tell Her No’ en ‘Time of the Season’. Na het uiteenvallen van de band in 1968 begon Blunstone aan zijn solocarrière en had begin jaren zeventig hits met ‘I don’t believe in miracles’ en ‘Wonderful’. Als gastzanger zong hij ooit bij The Alan Parsons Project het nummer ‘Old and Wise’.

Het gerucht gaat dat wethouder Jan- Willem van de Kolk, die een groot fan is van Colin Blunstone, oud directeur van het Stadskanaalster theater Bé lamberts had benaderd om te proberen de Britse zanger te boeken. Uiteindelijk is dat directeur Nina Hiddema dus gelukt. Ongetwijfeld zal ook Dineke Drevel, ouvreuse bij het Geert Teis een handje hebben meegeholpen. Dineke is misschien wel de allergrootste Blunstone fan die er rondloopt in onze regio. Hoe dan ook, de zanger van internationale allure treed sinds enkele jaren weer op en het is dus een buitenkans om hem woensdagavond 7 november a.s. in Stadskanaal te kunnen zien optreden. Een mustsee dus. Het concert begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn te reserveren via 0599-631731 en www.theatergeertteis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-