Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bizar ongeval Atlantislaan afslag Krommewijk

Met rijdt bouwput Atlantislaan in. Foto: R. Wiekenkamp

STADSKANAAL – Een 22-jarige automobiliste uit Stadskanaal is maandagmorgen in alle vroegte over de kop geslagen op de Atlantislaan. De vrouw had vlak daarvoor waarschuwingsborden genegeerd die vertellen dat er aan de weg gewerkt wordt. Vanwege die wegwerkzaamheden staan op de Atlantislaan hekken om het verkeer tegen te houden. De automobiliste reed echter langs de hekken. Ter hoogte van de Krommewijk wordt gewerkt aan een rotonde. Op die plek is het wegdek opengebroken en is er momenteel een fors gat . De 22-jarige reed vervolgens in dit gat, waarna de auto over de kop sloeg. De bestuurster is door ambulancepersoneel gecontroleerd. Haar verwondingen bleken mee te vallen.  Waarom de jonge vrouw de de waarschuwingsborden genegeerd heeft is nog onbekend.

Meer op: http://112regioflits.blogspot.nl

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.