Direct naar de inhoud.

Radioverslag ‘elektrisch’ autorijden

  • door:
  • op:
Uitleg oplaadpaal Stadskanaal

RTVS – Afgelopen Zaterdagmiddag hebben RTV Stadskanaal verslaggevers Ronald Vissering en Martijn Prins een proefrit mogen maken in een elektrische auto. De bevindingen van onze radiomakers kon je live horen in het auto-programma ‘On The Road Again’ waar Harry Woldhuis en Bart Kuil de verslaggevers vanuit de studio ‘technisch’ begeleiden.

Vermakelijk was het voor de luisteraars toen Harry onthutst mededeelde dat de stroom was uitgevallen in een groot deel van Stadskanaal.  Droog antwoordde Ronald: “Klopt, we hebben net de stekker van de auto in het oplaadpunt gestoken”.

Autobedrijf Ambergen was afgelopen week ‘Garage van de week’ en had de programmamakers aangeboden om tijdens de ‘Nationale Opel Testdag’ een proefrit te komen maken in een elektrische auto. Ronald zijn vooroordeel over elektrische auto`s was namelijk niet best. Zijn uitspraken “hest de stekker wel in auto stopt?” en “een stekker aan een auto is ja gain gezicht” werden de laatste weken vaak door Ronald uitgesproken.  Medewerker Remon van het autobedrijf garandeerde echter tijdens een eerder gehouden interview dat het wel degelijk mooi en sportief autorijden is. Ronald zou dan de eerste zijn die het niet super vond.  Remon kreeg gelijk. Elektrisch autorijden heeft een dikke voldoende van onze verslaggevers gekregen . Wij danken autobedrijf Ambergen en  autoverkoper Andres in het bijzonder voor zijn deskundige begeleiding tijdens de proefrit.

[youtube id=”5tW0ct_nN8w” width=”600″ height=”350″]

Ronald achter het stuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-