Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grootschalige opsporingsactie hennepkwekerijen

STADSKANAAL – Vandaag zijn er in veel Groninger gemeenten hennepkwekerijen ontmanteld en ter plaatse vernietigd. In de Begoniastraat in Musselkanaal werd een hennep fabriekje aangetroffen.  Hier werden 15 moederplanten, 200 stekken en 3.5 kilo gedroogde hennep in beslag genomen.

In een woning aan de Europalaan te Stadskanaal boven een rij winkelpanden werd een grow-tent voorzien van 20 hennep planten aangetroffen. Aan de Hoofdkade werd in een garage een plantage van ongeveer 120 planten aangetroffen. In een woning aan de Rijnlandlaan werd een complete plantage aangetroffen met een groot onbekend aantal planten. Eerder vanmorgen werd aan de Feiko Clockstraat te Oude Pekela een hennep plantage aangetroffen met 666 aanwezige planten. Volgens twitter berichten van de politie Regio Groningen werden er vandaag ongeveer 24 hennepkwekerijen ontmanteld. Hierbij werden 3.560 hennepplanten, 2.135 hennepstekken en 5,7 kilo gedroogde henneptoppen aangetroffen.

lees alles op http://112regioflits.blogspot.nl/

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.