Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bijbelquiz in Kandelaarkerk

STADSKANAAL – De landelijke Bijbelquiz op dinsdag 23 oktober was een groot succes. Bekende Nederlanders deden hieraan mee om in het openbaar hun kennis van de Bijbel op een sportieve manier te laten testen.  NBV Bijbel

Vervolgens organiseren plaatselijke afdelingenvan het Nederlands Bijbelgenootschap op hun beurt lokaal een Bijbelquiz. Zo ook de afdeling Stadskanaal. Op dinsdag 20 november wordt er dan ook in de Kandelaarkerk aan de Navolaan een Bijbelquiz gehouden.

De quiz wordt gehouden in het kader van de landelijke Bijbelcampagne Wijs met de Bijbel met als thema ‘Zing, bid, fluister, schreeuw – Wijze woorden uit de Psalmen’.

De quiz bestaat uit tien rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Dit laatste is nieuw: een finale zorgt natuurlijk voor extra spanning. De quiz wordt in teamverband gespeeld. Het team met de meeste punten wint een set mokken van het Bijbelgenootschap met daarop een Bijbeltekst. Toeschouwers kunnen ook individueel meedoen. De quiz duurt van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Guus Westhuis is de quizmaster, de toegang is gratis en iedereen wordt van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.