Direct naar de inhoud.

Rijden onder invloed van alcohol

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De politie heeft zaterdagavond op de J. F. H. Meijerstraat een 44-jarige man uit Drouwenermond op een bromfiets ter controle aan de kant van de weg gezet. De man moest een blaastest ondergaan en bleek te veel te hebben gedronken.

De man ging vrijwillig mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. Op het politiebureau scoorde man via een ademanalyse 940 Ug/l. De man kreeg vervolgens een rijverbod van 12 uur opgelegd en het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Proces-verbaal werd opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-