Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rijden onder invloed van alcohol

STADSKANAAL – De politie heeft zaterdagavond op de J. F. H. Meijerstraat een 44-jarige man uit Drouwenermond op een bromfiets ter controle aan de kant van de weg gezet. De man moest een blaastest ondergaan en bleek te veel te hebben gedronken.

De man ging vrijwillig mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. Op het politiebureau scoorde man via een ademanalyse 940 Ug/l. De man kreeg vervolgens een rijverbod van 12 uur opgelegd en het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Proces-verbaal werd opgemaakt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.