Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Henk Wijngaard bij Kartonnen Dooske actie in Veendam

De 4 DJ’s van het KartonnenDooske

RADIO PARKSTAD – Het Kartonnen Dooske is een goede doelen actie georganiseerd door Winkelcentrum Autorama en Radio Parkstad de lokale omroep uit Veendam. 4 DJ’s van Radio Parkstad gaan van 18 t/m 22 december 24 uur per dag live radio maken vanuit een doorzichtige trailer die te staan komt op de parkeerplaats van Autorama. Deze actie is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Rode Kruis “Help het tegengaan van babysterfte over de hele wereld”. Luisteraars en bezoekers kunnen tegen betaling een verzoekplaat aanvragen en bedrijven kunnen reclamezendtijd kopen. Het geld wat hiermee binnenkomt gaat uiteraard allemaal naar dit goede doel. Uiteraard zullen de DJ’s gedurende deze dagen niet eten, gelijk de 3FM Glazen Huis actie. De mannen die de buikriem moeten gaan aantrekken zijn: Patrick Haan, Joey Bergsma, Robert Wijnen en Peter Prummel.

Goed doel
Mensen kunnen, net als bij het echte Glazen Huis, voor € 1,50 platen aanvragen. Deze komen dan tijdens de live uitzending voorbij. Na aftrek van de kosten, komen de baten allemaal ten goede aan het goede doel. Ook RTV Parkstad doet een duit in het zakje, want van alle verkochte reclamezendtijd gaat 50% naar het goede doel. De resterende 50% zal worden ingezet door de lokale zender voor de realisatie van het project. Dat de goede doelen actie Het Kartonnen Dooske een steeds grotere bekendheid krijgt staat vast! Waar de organisatie best trots op is is het feit dat judoka en oud Veendammer Henk Grol een colbert beschikbaar stelt die hij gedragen heeft tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2008 in Peking! Deze gaan we veilen en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel! Tijdens de olympische spelen van 2008 in Peking haalde Grol de halve finale waarin hij werd uitgeschakeld door de Kazach Askhat Zhitkeyev. Vervolgens won hij de wedstrijd om de bronzen medaille. Over judo gesproken; de Judo School in Veendam gaat lege flessen inzamelen en willen op deze manier zoveel mogelijk geld ophalen. Ook is er een slijterij in Veendam die een fles wiskey van het merk Laphroaig gaat veilen voor de actie. Inmiddels kan Radio Parkstad melden dat er een bekende Nederlander is gevonden die de actie op muziekaal gebied gaat ondersteunen. Niemand minder dan Henk Wijngaard komt naar Veendam en gaat de 4 DJ’s in het Kartonnen Dooske bezoeken. De bekende zanger zal hier een mini concert gaan geven!

RTV Stadskanaal heeft (ijs en weder dienende) aangegeven om gedeelten van de 5-daagse uitzending integraal door te geven. Op deze manier kan de goede doelen actie van buuromroep Parkstad ook in de kanaalstreek ontvangen worden. Een overzicht van alle acties kun je vinden op:  kartonnendooske.nl

 

 

 

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.