Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Op bezoek bij Klaas Pals

RTVS – ‘Brinkman&Plat op je deurmat’ is een programma van TV Stadskanaal waarbij Bert Jan Brinkman en Arjan Plat  bekende en minder bekende inwoners uit de Kanaalstreek thuis met open vizier maar met camera opzoeken.

Hoe wonen ze, wat zijn de dingen die ze bezighouden en wat maakt deze mensen zo bijzonder. Brinkman&Plat verschijnt 12 keer per jaar. In deze aflevering bellen wij aan bij Klaas Pals, fractie voorzitter D66 Stadskanaal, voorzitter Galerie Boven, filosoof en zelfstandig ondernemer. Het is vandaag donderdag 8 november 2012..

[youtube id=”4y0WGbuB3pY” width=”600″ height=”350″]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.