Direct naar de inhoud.

Sportcentrum Traction gaat voor het goede doel

  • door:
  • op:

TER APEL – Sportcentrum Traction Ter Apel en alle instructeurs, leden en niet-leden zullen alles geven tijdens een sportmarathon op zaterdag 15 december van 15:00 uur tot 21:00 uur! 3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2012 vraagt dit keer aandacht voor babysterfte. Voornamelijk in Afrika en Zuid-Azië. Vanuit het Glazen Huis die dit jaar in Enschede gevestigd is, zullen de DJ’s hun beste beentje voor zetten en dat gaan ze bij Traction in Ter Apel ook doen.

Sportmarathon
“Dit jaar grotendeels hetzelfde concept, keihard knallen tijdens de vele sporturen, maar wel met een kleine verrassing die het onderscheid van het voorgaande jaar”, zegt organisator Jeffrey Alting. “De sportmarathon zal plaatsvinden op zaterdag 15 december. De populairste groepslessen komen aan bod, in de fitnessruimte kan flink gezweet worden en alle instructeurs zijn nog enthousiaster dan het voorgaande jaar. Zij zetten zich deze dag geheel vrijwillig en uiterst gemotiveerd (samen met de deelnemers) in”. “Per uur dat de deelnemers meedoen doneren ze minimaal 5 euro per persoon en zorgen zo dat aan het eind van de dag een goed gevulde pot richting het Glazen Huis in Enschede kan gaan”, aldus Alting. Aan het uiteindelijke opgehaalde bedrag zullen de instructeurs en eigenaren nog een donatie toevoegen. Het eindbedrag zal dezelfde zaterdagavond nog bekend worden gemaakt. Uiteraard kan er ook de rest van de week nog gedoneerd worden en zal de gehele opbrengst zaterdag 24 december worden uitgeteld. Vervolgens zal dit aan het Glazen Huis worden aangeboden. Inschrijven en / of doneren kan via 0599-580802.

Update:

Alvorens de sportmarathon start, zal er om 11:00 in het centrum van Ter Apel een FlashMob plaatsvinden. Hiermee wil men ook geld inzamelen en bovendien mensen uitnodigen om ’s middags langs te komen in het Sportcentrum. Dit alles vindt plaats tegenover de ingang van de Jumbo.

Traction Ter Apel



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal