Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Alternative Rock Radio Stadskanaal

RTVS – Vanaf donderdag 10 januari 2013 presenteert Erik Bentum een nieuw radioprogramma bij RTVS met de nieuwste en lekkerste alternatieve rockmuziek van dit moment. Elke donderdag selecteert hij de nieuwste tracks vooral uit Amerika met vooral een hoog ‘liedjes’ gehalte. Dus lekkere alternatieve muziek vooral voor passend bij de doelgroep twintigers.

Erik is een geboren en getogen Knoalster en zoals de foto laat zien gitarist bij de regionale rockformatie: MountainMan en gospel-formatie: Gospel4U. Daarnaast is hij actief als singer-songwriter met workshops geeft gitaarlessen en is beschikbaar voor allerlei projectmatige samenwerkingen. In het nieuwe radioprogramma ‘Alternative Rock Radio Stadskanaal’ gaat Erik vooral zijn passie delen met de luisteraars op het gebied van de allernieuwste alternatieve rock muziek met regelmatig een uitstapje naar metal en progressieve rock. Eric krijgt via zijn netwerk van muziekliefhebbers wekelijks veel nieuwe muziek toegestuurd wat vooral uit Amerika of Engeland afkomstig is. Maar ook regionale bands zullen zeker niet vergeten worden. Alternative Rock Radio Stadskanaal is vanaf 10 januari elke donderdagavond te beluisteren bij RTV Stadskanaal tussen 22.00 uur  en 00.00 uur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.