Direct naar de inhoud.

December Radio bij RTV Stadskanaal

  • door:
  • op:

RTVS – Het wordt weer heel gezellig op je lokale radio frequentie 105.3 FM deze maand. Naast onze normale programmering pakken we uit op vrijdagavond 21 december met een uitzending vanuit het centrum. Het is dan koopavond en wij zijn erbij tot 23.00 uur.

Op de beide kerstdagen kun je ‘s morgens luisteren naar een speciaal kerk programma. Op 2e kerstdag kun je middags weer onze kerst top 50 beluisteren. De mooiste kerst-songs aller tijden komen dan weer voorbij. Op zondag 30 december hebben we een kleine wijziging naast de normale programmering. In de middag is er tussen 14.00 en 18.00 uur een ZondagMiddagMix waarop wij terugblikken op het afgelopen jaar. Tenslotte komt op oudejaarsdag weer de oliebollen top 105 langs. De aftrap begint om 09.00 uur en de nummer 1 mag je verwachten tegen 18.00 uur. Op 31 december staan tevens de studio deuren open en een ieder mag gerust even een kijkje komen nemen onder het genot van een RTVS oliebol en een drankje.

update 9 december

– Kerstavond (24 december) zendt RTV Stadskanaal een kerstnachtdienst vanuit de gereformeerde kerk in Onstwedde uit. De dienst begint om 21.30.Medewerking wordt verleent door de plaatselijke koren, Nil sine labore en het koor Looft de Heer. Verder werken mee de trompettisten Jelle Moed en Frank Huiges. De meditatie wordt verzorgt door Ds Richard Slaar. Het orgel wordt bespeeld door organist Huip de Lede. Vooraf  ( vanaf 21.00 uur ) kunt u luisteren naar bekende Christelijke Kerstliederen.

– Zaterdagavond 29 december: Tussen 18.00 en 20.00 uur een gezellig eindejaarsradioprogramma met Bart Kuil en anderen.

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal