Direct naar de inhoud.

Sneeuw in Stadskanaal

De Atlantislaan vandaag

STADSKANAAL – Aangekondigd maar toch nog een verrassing voor het verkeer. In de nacht van woensdag 5 december op donderdag 6 december sneeuwde het behoorlijk in Noord Nederland. Zo ook bij ons in de gemeente Stadskanaal. Het waren pittige buien die overtrokken vanaf de Noordzee richting het zuiden. Het was precies nul graden en land inwaarts had dit droge sneeuw tot gevolg.

In de vroege donderdagmorgen kwam langzaam het woon-werkverkeer opgang. Dankzij de sneeuwschuivers en zoutstrooiers waren de (hoofd)wegen al snel goed te berijden. Dat er zo weinig ongelukken in de vroege uurtjes zijn gebeurd is vooral te danken aan het rustige rijgedrag van de weggebruikers. Niet teveel gas geven, afstand bewaren en rustig remmen. Vrijdagmorgen staat ons opnieuw een portie sneeuw te wachten. Bovendien blijft het dan waarschijnlijk de hele dag sneeuwen. “Als je vrijdag niet hoeft te rijden ga dan niet de weg op”, aldus een woordvoerder van de gemeente Stadskanaal.

Mooie winterfoto’s gemaakt? Wij zetten ze voor je online. Mail: mijnfoto@rtvstadskanaal.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-