Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

32 uur ‘Dollard4babies’ bij lokale omroep LOGO

WINSCHOTEN – Zo vlak voor de kerstdagen wordt op het landelijk radiostation 3FM de Rode Kruis actie Serious Request gehouden. Jaarlijks brengt de goede doelen actie miljoenen euro’s op. Dit jaar is het thema: het wereldwijd tegengaan van babysterfte. De actie krijgt kracht door het radioprogramma vanuit het Glazen Huis. Dit jaar staat 3FM op de Grote Markt in Enschede. Acties in het hele land ondersteunen Serious Request.

Dit jaar organiseert Dollard Radio (van de lokale omroep organisatie LOGO) samen met de horecabedrijven Little Sally’s en Boelie’s Pub in Winschoten ook een goede doelen actie. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december wordt non-stop 32 uur lang het radioprogramma dollard4babies uitgezonden. Het programma van Dollard Radio komt rechtstreeks vanuit de twee deelnemende cafés. Tijdens de rechtstreekse uitzending van Dollard Radio komen veel live artiesten langs. Op het lijstje staan onder andere: Jan Henk de Groot, Bert Hadders, Edwin Jongedijk, Lucas en Gea, Alloway en Rodejo. Daarnaast  besteden de programmamakers aandacht aan heel veel ludieke activiteiten. Enkele projecten zijn bijvoorbeeld 32-uur wakker blijven, 32-uur barkruk zitten, bodypainting, Spinning4Babies en VeilingTV.. De hele tijd zit een telefoonteam klaar om giften van luisteraars te noteren. De weldoeners worden door DOLLARd4BABIES beloond met muziek naar keuze. Mensen uit de gemeente Oldambt of van elders, mogen ook een actie voor DOLLARd4BABIES organiseren. Vervolgens wordt de actie via Dollard Radio en via RTV Blauwestad uitgezonden. Mensen met leuke ideeën kunnen zich vanaf nu melden via het e-mailadres programmaleiding@dollardradio.nl. De organisatie is op zoek naar ondernemers en particulieren die de goede doelen actie financieel willen ondersteunen. Om de uitzending succesvol te maken is financiële hulp meer dan welkom. Belangstellenden kunnen zich ook via het mailadres melden. Op vrijdag 14 december vanaf vier uur begint de live uitzending. Een dag later, zaterdagavond 15 december om tien uur wordt het mediaspektakel afgesloten met een daverend concert in het centrum van Winschoten. In de aanloop naar het het live radiogebeuren is een promoteam voor DOLLARd4BABIES op pad om posters en flyers uit te delen. Informatie is te vinden op de website van  Dollard Radio

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.