Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Volkskerstzang 2012

STADSKANAAL – De stichting Volkskerstzang is alweer een aantal maanden druk bezig met het organiseren en voorbereiden van een grootse Volks-kerstzangavond in het Pagecentrum van Stadskanaal. Volkskerstzang 2012

De Volkskerstzang zal dit jaar zijn op zondag 16 december  in het Pagecentrum en begint om 19.00 uur.  Vanzelfsprekend worden er deze avond  bekende kerstliederen gezongen Ds. Th. de Jong verzorgt een korte meditatie met als thema : “Steeds dichterbij …”

Het kerstevangelie wordt gelezen door wethouderJan Bessembinder.  Muzikale medewerking wordt verleend door muziekkorps Crescendo, het Chr. Mannenkoor uit Stadskanaal, Shantykoor  Noszélie Singers,  Kinderkoor De Lichtbakentjes, Gospel4U en door Wim Kramer op piano en orgel.

U wordt die avond sfeervol en warm ontvangen met de Giezelbaarg Bloazers uit Veele, terwijl bij de ingang van het Pagecentrum 20 vuurkorven branden. De toegang is vrij, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Er wordt gerekend op een grote opkomst, want de organisatie zet 1500 stoelen klaar.

Foto: www.pagedal.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.