Direct naar de inhoud.

Watertoren open op 16 december

blik vanaf watertoren Stadskanaal

STADSKANAAL – Al vele jaren stelt het Streek historisch Centrum (SHC)) de Watertoren ’s zomers open voor bezoekers. Dit jaar is de watertoren ook weer een middag te beklimmen als het donker is, en wel op zondag 16 december. Vanaf half vier kan men de toren beklimmen om van bovenaf te zien hoe het donker wordt en de verlichting van Stadskanaal langzaam aangaat. Ook de mooie feestverlichting boven het kanaal is vanaf de watertoren goed te zien. Let wel op zeggen Bert Roossien en Helen Hofman van het SHC: ” beklimming is voor eigen risico en aangeraden wordt voor de zekerheid een zaklamp mee te nemen om jezelf tijdens de afdaling bij te lichten”.

De entree bedraagt € 2,00 per persoon. Natuurlijk kunnen eventuele achterblijvers deze middag ook het SHC bezoeken, daar is de vaste tentoonstelling over de geschiedenis van de Kanaalstreek te zien en een tijdelijke tentoonstelling over het honderdjarig bestaan van de Handelsvereniging in Musselkanaal. Het SHC is vanaf 14.00 uur open.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-