Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezellige kerstmarkt in sprookjesachtig Borger

Foto: kerstmarktborger.nl

BORGER – Gisteren keek de bezoeker zijn ogen uit op de gezellige kerstmarkt van Borger.  Natuurlijk, het was koud en er lag nog een dik pak sneeuw van afgelopen donderdag geconserveerd door de vrieskou, maar dat deerde de bezoeker niet.

Drie graden onder nul maar dankzij Glühwein en Bratwurst kon men zich lekker opwarmen. Het winterse weer paste precies in het Oud Hollandse kerstmarktplaatje.  De markt was druk bezocht. Niet alleen bezoekers uit het dorp zelf maar ook uit de wijde omgeving zoals Stadskanaal en Gieten. De kerstmarkt ging door tot 20.00 uur en werd afgesloten met een vuurwerkshow. Dit alles samen met de schitterende boom met lampjes voor de kerk in het centrum maakte de plaats Borger gisteren tot hét gezelligste sprookjes dorp van Drenthe.

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.